Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Mühendisliği Bölümü

Personel Portal Türkçe English
MENÜ
  • Akademik
  • Anabilim Dalları

    • Gıda Mühendsiliği Bölümü Anabilimdalı

  • Öğrenciler

    • Öğrenci Otomasyonu

    • Erasmus +

    • Farabi

    • Mevlana Değişim Programı

    • Bitirme Çalışması

    • Öğrenci Bilgileri

  • İletişim
  • Bölüm
    • Hakkımızda
    • Misyon-Vizyon Ve Temel Değerlerimiz
    • Bölüm Başkanımızdan
  • Akademik Personel
  • Bölüm Bilgi Paketi
    • Ders Planı
    • Ders İçerikleri
    • Akademik Takvim
    • Tyçç Akts Düzeyi Ve Bilgileri
    • Eğitim Öğretim Metotları
    • Sınav Ve Değerlendirme
    • Kariyer Olanakları
    • Mezuniyet Koşulları
  • Ar-Ge
  • Bölüm Koordinatörleri
    • Erasmus +
    • Mevlana Değişim Programı
    • Farabi Değişim Programı
    • Yabancı Uyruklu Öğrenci
  • Staj İşlemleri
  • Etkinlikler
  • Laboratuvar
  • Galeri
  • İletişim

Etkinlikler

Mezuniyet Koşulları

Öğrencinin programdaki tüm derslerde başarılı olması, asgari 240 AKTS kredisini sağlaması ve genel not ortalamasının 4,00 üzerinden en az 2,00 olması gerekmektedir.
Arş. Gör. SİBEL ESRA TEFEK
Güncelleme : 6.03.2022 21:53:55
    www.siirt.edu.tr © 2013, Siirt Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.