Gıda Mühendisliği Bölümü
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Anabilim Dalları
Gıda Mühendsiliği Bölümü Anabilimdalı
Öğrenciler
Öğrenci Otomasyonu
Erasmus +
Farabi
Mevlana Değişim Programı
Bitirme Çalışması
Öğrenci Bilgileri
İletişim
Bölüm
Hakkımızda
Misyon-Vizyon Ve Temel Değerlerimiz
Bölüm Başkanlığı
Akademik Personel
Bölüm Bilgi Paketi
Ders Planı
Ders İçerikleri
Akademik Takvim
Tyçç Akts Düzeyi Ve Bilgileri
Eğitim Öğretim Metotları
Sınav Ve Değerlendirme
Kariyer Olanakları
Mezuniyet Koşulları
Ar-Ge
Bölüm Koordinatörleri
Erasmus +
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Yabancı Uyruklu Öğrenci
Staj İşlemleri
Staj Komisyonu
Staj Yönergesi
Staj Süreci
Staj İşlemi Akış Şeması
Staj Rehberi
Staj Başvuru Formu
Laboratuvar
Galeri
İletişim
Etkinlikler
Food Microbiology Laboratory
Head investigator:
Asist. Prof. Bülent HALLAÇ
Research Areas
Pseudomonas Media and Tests
An article concerning the detection, identification, differentiation, and cultivation of Pseudomonas species.
Differentiation of Escherichia coli from coliforms
Detection and Differentiation of Staphylococcus Aureus on Baird Parker Agar
Escherichia Coli Detection and Analysis for Food and Beverage Safety
Microbiology in Plant Peptones
Enterobacteriaceae in Food
Listeria
Arş. Gör. S. ESRA BOYNER
Güncelleme : 4.07.2022 14:24:47